Spirit on Paper

Spirit on Paper Fijnaart

In 2009 creƫerde Linda van den Boogert een plek waar mensen terecht kunnen om zichzelf te vinden. In eerste instantie deed ze dit alleen via de weg van haar mediamieke gaven. Langzamerhand kwam ze erachter dat mensen luisteren naar raad, maar dat ze er beter nog zelf achter kunnen komen waarom ze een bepaald advies te horen krijgen. Daarom startte ze een centrum, Spirit on Paper: centrum tot heel-ling.

Door je Zelf te vinden kun je erachter komen waar je sterke punten en je minder sterke punten liggen. Je krijgt een kijk op hoe je functioneert binnen het geheel. Dat is verhelderend en ook leerzaam want tegelijkertijd vergroot je je kennis van het Grote Geheel in de sferen van de aardse lagen.

Iedereen is bij Spirit on Paper welkom voor een persoonlijke reading, een cursus of workshop. Omdat het terrein een breed gebied omvat is er van alles mogelijk, zolang de doorgevingen maar gebruikt worden voor persoonlijke groei.

De doorgevingen komen uit een bron van buiten de aardse lagen en zijn daarom praktisch en nuchter, maar niet altijd even simpel. Je komt voor je Zelf. Dat is het uitgangspunt. Als je jezelf kent kun je verder gaan voor de ander en voor het geheel.

Molenstraat 97 | Fijnaart
T: 
06-57024031