Het wapen van Willemstad

Vol trots presenteren wij ons restaurant wat modern en tegelijkertijd warm is ingericht. De keuken wordt gekenmerkt door creatieve, met zorg samengestelde gerechten met een Mediterrane twist. De gebruikte producten zijn vers en van hoge kwaliteit. Onze specialiteiten zijn oesters, vis- en kreeftgerechten. Onze vis wordt geleverd door Schmidt zeevis, een van de beste visleveranciers in Nederland, die het MSC label voor duurzaam gevangen vis heeft. Natuurlijk komt ook de vleesliefhebber bij ons aan zijn trekken.

Uiteraard hebben wij ook een uitgebreide en met zorg samengestelde wijnkaart. Uw gastheer zal u graag van dienst zijn met een passend wijnadvies.

In het hart van de zaak bevindt zich een prachtige visvitrine met dagverse vis, en schaal-en schelpdieren. Ook kunt u de kreeften in het homarium hiervandaan bekijken.

Wil de hele tafel onbezorgd genieten van een avondvullend diner met de bijpassende wijnen? Blijf gezellig slapen in ons prachtige hotel.
Behalve in het restaurant is het ook mogelijk te lunchen of te dineren op ons verwarmde terras met uitzicht op de haven.

http://www.wapenvanwillemstad.nl/index

Benedenkade 12 | Willemstad
T: 
0168-473450